+46 31 43 50 90

Rött bokmärke
Sök

Vi gör våra kunder lönsammare. Ring 031-43 50 90.
Vi vänder oss uteslutande till Tak- Bygg- & Plåt-Entreprenörer.
För att handla hos oss krävs konto! Ansök om konto här.

Verktyg för tak

Med vanliga verktyg kan du komma långt, med våra verktyg kan du komma ännu längre! Åtminstone om du ska utföra en takentreprenad!

Ring 031-43 50 90 »


Takverktyg

Behovet att använda speciella verktyg och maskiner vid krävande takarbeten har funnits i nästan alla tider och många är de uppfinningar som har sett dagens ljus, en del bra, andra förträffliga och så har vi dem som vi kunde klara oss utan. Att man behöver speciella verktyg vid takarbeten är självklart för oss som är i branschen, vi vet vilka hjälpmedel man får lov att använda. Den vetskapen grundar sig på att hålla reda på alla regler och bestämmelser. Arbetsmiljölagen är en mycket stark lag, Boverkets regler för brandskydd är en annan, tillkommer gör fackföreningar, byggföretagen samt fastighetsägarnas egna regler.

Utöver vad man får lov att använda så tillkommer ju vad takarbetarna själva vill använda. Takarbetare är ett kräset släkte, då det kommer till verktyg och hjälpmedel! Så regler och lagar, tycke och smak, allt detta har vi tagit hänsyn till då vi tagit fram de verktyg som vi säljer. Det, tillsammans med vår breda erfarenhet, hjälper dig att hitta rätt verktyg till "alla" uppdrag.

Takverktyg-sortiment:

-Brännare av olika modeller och märken, inneslutna och semiinneslutna

-Varmluftsvetsmaskiner

-Varmluftsvetsmaskiner, automatiska

-Tryckrullar i olika utföranden och vikter

-Asfaltkokare med olika kapacitet och storlek

-Asfalthinkar och hanteringsutrustning av varmasfalt

-Bits och bitsförlängar

-Borr och borrförlängare

-Fästdon

-Plåtverktyg för tak

-Knivar för papp och isolering

-Stålborstar special

-Skyddsartiklar såsom handskar, skyddsglasögon med mera

-Hammare, specialhammare

De verktyg du inte hittar här, har vi ändå eller tar hem. Allt för att du ska känna att vi inte nöjer oss förrän du får rätt grejer! Behöver du säkerhetsutrustning innan du sätter igång att jobba, klicka här.