+46 31 43 50 90

Rött bokmärke
Sök

Vi gör våra kunder lönsammare. Ring 031-43 50 90.
Vi vänder oss uteslutande till Tak- Bygg- & Plåt-Entreprenörer.
För att handla hos oss krävs konto! Ansök om konto här.

Taksäkerhet och taksäkerhetsinfästningar

Ring 031-43 50 90 »


Bättre "safe than sorry" är en gammal klyscha men aldrig har det uttrycket passat så bra som när man ska beskriva vad taksäkerhet innebär.

Taksäkerhet vid ny- och tillbyggnader

God taksäkerhet börjar redan på projektstadiet vid ny- och ombyggnad. Fastighetsägaren måste göra en riskanalys. Man ritar helt enkelt in taksäkerhetsinfästningar och andra anordningar som kan garantera den personliga säkerheten. Sedan är det en absolut nödvändighet att arkitekter, arbetsgivare, fastighetsägare, fackföreningar och anställda samarbetar för att ingen ska råka illa ut genom fall.

Strategi för taksäkerhet

Att alltid tänka efter först är en bra strategi vid arbete på tak och höga byggnader och det innebär bland annat att man använder säkra takinfästningar och fallskydd, speciellt framtagna för tak. Skall du beträda och arbeta på tak så ska du först och främst säkra ditt arbete genom att kontrollera de fasta taksäkerhetsanordningarna. Sedan går du vidare med din personliga säkerhetsutrustning och ser till att den sitter på plats som den ska, först då kan du känna dig trygg och takarbetet kan påbörjas.

Milletech - ett begrepp inom taksäkerhet och taksäkerhetsinfästningar

Sedan vi startade Milles Teknikplast 2003 har vi med vårt varumärke Milletech etablerat oss som den aktör på marknaden som marknadsför produkter för tak samt speciella produkter för din och andras säkerhet. Vi är en komplett leverantör inom taksäkerhet och taksäkerhetsinfästningar och vi strävar efter att leda denna utveckling. Vi har rykte om oss att ha de kanske bästa taksäkerhetsprodukterna på marknaden och vi gör allt för att utveckla dessa ännu mer.

Taksäkerhet och taksäkerhetsinfästningar i framtiden

Vi tycker att vi har världens bästa produkter inom taksäkerhet och taksäkerhetsinfästningar men det räcker inte! Vi reser på mässor runt om i världen för att hitta framtidens säkerhetsprodukter. Där är vi lyhörda och tar gärna in rapporter och önskemål ifrån dig om vad som kan göras ännu bättre! Eller så har du kanske önskemål om att vi ska ta fram något helt nytt som passar dig och andra som arbetar på tak.

Se vårt sortiment inom taksäkerhet här.