+46 31 43 50 90

Rött bokmärke
Sök

Vi gör våra kunder lönsammare. Ring 031-43 50 90.
Vi vänder oss uteslutande till Tak- Bygg- & Plåt-Entreprenörer.
För att handla hos oss krävs konto! Ansök om konto här.

Brandventilatorer

Brandventilatorer

Ring 031-43 50 90 »

Fungerande brandventilation i form av rökluckor och brandluckor måste finnas i större fastigheter. Ett bra brandskydd är mycket viktigt och det gäller att välja produkter av hög kvalitet! Luckorna kan också fungera som ventilationsluckor generellt, vilket effektivt ventilerar och luftar byggnaden för större komfort.

Säker röklucka och brandlucka

I en fastighet är det viktigt att man har en väl fungerande röklucka installerad. För att brandskyddet ska nå upp till kraven ska brandluckan anpassas efter utformning och storlek på byggnaden. I vissa lokaler vill man även kunna använda rökluckan till att reglera temperatur och få bättre ventilation.

 

Röken gör störst skada

I händelse av brand är det oftast röken som orsakar störst skada. Med brandventilatorer/rökluckor kan den skadliga och giftiga röken släppas ut. Det gör att branden inte sprids lika snabbt, att luften hålls renare och inte luften blir lika farlig att andas. Om man vill använda rökluckan till att släppa ut värme och förbättra ventilationen kan det vara smart att även installera en väderstation som automatiskt stänger luckan vid hård vind och regn.

 

Brandluckor av hög kvalitet

Våra brandluckor håller hög kvalitet och vi har allt som behövs för att anpassa rökluckorna efter olika sorters byggnader. Vi har bland annat enlocksventilatorer och tvålocksventilatorer med kupol eller lanternin. Självklart har vi även alla tillbehör som inbrottsgaller, nedstörtskydd, motorer och styrcentraler för luckorna. 


Beställ kompletta rökluckor från oss. Kontakta oss för mer information eller ladda ner vårt produktblad.

 Komplett brandlucka för tak.