+46 31 43 50 90

Rött bokmärke
Sök

Vi gör våra kunder lönsammare. Ring 031-43 50 90.
Vi vänder oss uteslutande till Tak- Bygg- & Plåt-Entreprenörer.
För att handla hos oss krävs konto! Ansök om konto här.

Takljuskupoler

Takljuskupoler ger ljus

Dagsljus har funnits i många miljoner år och är den bästa ljuskällan. För att utnyttja detta ljus på bästa sätt kan du med fördel använda takljuskupoler. Dessa genererar ett ljus som är behagligt att leva och bo i och de bidrar starkt till en bra fastighetsekonomi. För det är ju så att under dygnets ljusa timmar lyser takljuskupolen, med hjälp av solen, upp de flesta utrymmen alldeles ”gratis” helt utan elektricitet. Så vill du att naturligt ljus släpps in genom taket, kommer det att bidra till en trivsam inomhusmiljö i bostaden, kontoret eller industrin.

Takljuskupoler som ventilation

Vad många inte tänker på är att takljuskupoler ytterligare kan bidra till en bättre inomhusmiljö. Varm luft stiger, då är takfönster ett smart sätt att vädra ut, luften strömmar genom hela huset ifrån bottenvåningen upp genom taket och vips mår vi så mycket bättre. Detta faktum gör att de också kan användas i industrin eller, rätt använda, även i datahallar för att släppa ut överskottsvärme.

Användning av takljuskupoler

Du kan använda takljuskupoler i flera sammanhang, inte bara i taket. För namnet till trots, så är det endast fantasin (eller arkitekten) som sätter gränserna. Vill du vara riktigt innovativ så kan du också montera dessa kupoler vertikalt i en vägg.

Alla våra kupoler är lättmonterade och har ett bra K-värde, vilket bidrar till den goda fastighetsekonomin. Du kan montera dem fast eller öppningsbara och vi har dem i flera olika storlekar. Kan även måttbeställas. Med Milletech's takljuskupoler får du många fördelar:

-Våra produkter håller högsta kvalitet

-De är säkra

-De är flexibla, vi kan i princip tillverka din kupol hur du vill

-Du kan få dem öppningsbara och det går bra att beställa dem med manuell eller med intelligent automatisk styrning

Här hittar du våra modeller inom takljuskupoler!