+46 31 43 50 90

Rött bokmärke
Sök

Vi gör våra kunder lönsammare. Ring 031-43 50 90.
Vi vänder oss uteslutande till Tak- Bygg- & Plåt-Entreprenörer.
För att handla hos oss krävs konto! Ansök om konto här.

Om Milletech

Milletech

Lager Milletech

Lager Milletech

Milletech startades 2003 som ett varunamn för de produkter som riktades åt takentreprenörer.
Huvudprodukten var från början teleskophylsor av polypropylen där Milles Teknikplast AB stod som tillverkare. Allt eftersom sortimentet ökat av takprodukter har Milletech blivit ett begrepp mer än ett varunamn åt Milles Teknikplast AB.

 

Nu har Milletech som motto att ha allt vad en takläggare kan tänkas behöva bortsett från tätskikt och isolering, där till vill vi hålla marknadens bästa leveransservice samt lägsta pris, vilket vi jobbar dagligen för att både upprätthålla och förbättra.

 

Vi har som mål att alltid förbättra våra produkter och ständigt utöka sortimentet med produkter som marknaden vill ha, då vi alltid är lyhörda av produktförbättringar och nya produkter.

 

Vi tar ett stort ansvar för de produkter vi säljer och samarbetar uteslutande med seriösa bolag och därtill har ett samarbete med Tätskiktsgarantier i Norden då vi gemensamt har utvecklat ett vindlastprogram.

 

Även vårt breda kontaktnät av producenter kommer till stor användning för att kunna lösa svårlösta fall där en udda produkt krävs.

 

Så söker du en grossist med brett sortiment av infästningar och taksäkerhetsprodukter, som dessutom är i ständig utveckling, där högsta kvalité till lägsta pris eftersträvas i största möjliga mån har du kommit rätt.

 

Välkomna till oss på Milletech

Alf Petersson